Heeft u interesse om mij te sponsoren, neem dan contact met mij op. En dan bespreek ik graag de mogelijkheden met u.

Kobo Fietsen

In maart 2013 zijn wij dit bedrijf begonnen met een dealerschap van KTM Bike Industries uit Oostenrijk. Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van o.a. MTB, Race, Trekking, E-Bikes, Kinderfietsen en alles wat daarbij komt kijken.

Zo kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van bijna alle merken en soorten fietsen, onderdelen en accessoires, kleding en bovenal een passend advies!

(Website)

Gercon Techniek

Gercon Techniek is een jong en groeiend bedrijf, ontstaan uit de v.o.f JG Metaal (sinds 2008).
We zijn sterk in het uitvoeren van uw speciale wensen, flexibel en kunnen in principe alles maken.
Als het maar van metaal, RVS of aluminium is.

We hebben de de mogelijkheid om uw ideeën in 3D uit te tekenen, zodat we vóór de productie weten hoe het gaat worden.

Heeft u een stalen plaat nodig met een speciale vorm? Als u een schets, of voorbeeld heeft kunnen wij het uitsnijden voor u, van 1.5 tot 25mm dik.

(Website)

Vork-Revisie.nl

Onderhoud van je voorvork voorkomt dure reparatiekosten. Vork Revisie is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van verende MTB voorvorken, achterdempers of zadelpen.

Jaarlijks onderhoud van je vork, demper of zadelpen is belangrijk voor de levensduur van je verende onderdelen. Wij adviseren 1 x per 2 jaar een volledige vork of demper revisie te geven. Zo voorkom je onnodige slijtage van je vork of demper en kom je niet snel voor vervelende verassingen te staan.

Wij hanteren standaard prijzen voor onderhoud van je MTB voorvork en achterdempers. Als er tijdens het onderhoud blijkt dat er een reparatie aan je onderdeel nodig zijn nemen wij eerst contact met je op om de kosten te bespreken.

Wij werken met originele onderdelen van de verschillende merken voorvorken en achterdempers. Zo blijft de garantie behouden.

(Website)