23 Juni stond er eindelijk weer een 3 Nations Cup op het programma, ditmaal in Spaarnwoude. Een parcours met veel hoogtemeters en een aantal technische secties. Ik had er heel veel zin in, het was redelijk warm dus van tevoren en tijdens de wedstrijd was koelen belangrijk. Ik startte vanaf wel een redelijke positie en kon met de start mooi naar voren kruipen. Ik reedt rond de 15de plek en wist langzaam nog wat plekken op te schuiven. Het einde van de wedstrijd naderde en ik zag nog een groepje rijden. Ik probeerde de aansluiting te vinden en in de laatste klim zat ik erbij. Ik had helaas geen energie meer over om omhoog te sprinten en nog een positie te pakken. Uiteindelijk gefinisht op een 11de plek. Helaas net buiten de Uci-punten, maar het gevoel was goed en ik was heel sterk in de klimmen.