3 Maart stond de wedstrijd in Chelva (Spanje) op de planning. Een heel leuk technisch rondje met ook nog wel flink wat hoogtemeters. Het was m`n eerste wedstrijd bij de junioren dus extra spannend. Omdat ik nog geen Uci-punten had stond ik redelijk van achter met de start. Maar de start was een lange brede klim, dus ik kon meteen al heel veel plekken naar voren kruipen. Iedere ronde kon ik weer een aantal plekken naar voren schuiven en ik kwam langzaam richting de top 10. Bij doorkomst dacht ik de bel van de laatste ronde te horen, dus nog even een tandje harder gaan fietsen om nog wat plekken te pakken. En toen dacht ik en ook anderen dat het de finish was, dus we stopte. Maar later bleek dat we nog een ronde door moesten, dus een dnf achter m`n naam. Wat echt zeer zonde was aangezien ik misschien wel m`n eerste Uci-punten had kunnen pakken. Maar goed, wel een hele ervaring rijker en het was leuk om daar gereden te hebben.