Afgelopen weekend stond het BeNeLux kampioenschap in Kluisbergen op de planning. Zaterdag`s vertrokken en een rondje verkend. Ze hadden het rondje wat technischer gemaakt dan vorig jaar, dus dat was al een pluspunt. Het beloofde wel heel pittig te worden met een onwijs lange startklim en nog redelijk wat hoogtemeters per rondje, maar ik was er klaar voor. Na het inrijden was het tijd om even te eten en daarna te gaan slapen. S`ochtendsvroeg ging de wekker alweer, snel ontbijten en op de fiets naar het parcour want het was nog geen 10min fietsen. 
Om 9:00 was het dan zover, het startschot klonk en we vertrokken met een relaxed tempo naar boven. Ik zat er goed bij en dook uiteindelijk als 7de het parcour op. Na een rondje konden er een paar ontsnappen uit de kopgroep en ik werd een beetje op gehouden maar kon er niet langs. Later er wel voorbij kunnen komen en de achtervolging ingezet. Ik kwam steeds dichter bij de nummer 4 en even later zat ik in z`n wiel. Samen naar de nummer 3 gereden en daarna heb ik een aanval kunnen plegen waardoor ik al snel een redelijk gaatje sloeg op hun. Nog even het laatste stukje doorgebeten en als 3de over finish gekomen!! Echt super blij met dit resultaat en ook heerlijk om te merken dat ik progressie boek met klimmen