Na een goeie voorbereiding was ik er helemaal klaar voor, het NK. De benen voelde goed en dat bleek ook wel. Met de start m`n eigen tempo gepakt en als eerste weggekomen. Later kwam de nummer twee me wel voorbij maar ik kon redelijk het wiel volgen. Op een gegeven moment kon hij een gaatje slaan, maar die reed ik weer dicht. Iedere ronde kon hij een gaatje slaan, maar ik reed er steeds zo weer naartoe. Totdat er een moment van concentratieverlies optrad, ik maakte een stuurfoutje in de technische sectie. Waardoor ik vol over de kop sloeg. Daarna snel weer op de fiets gesprongen en gas gegeven. Na een halve ronde zat ik weer in het wiel en toen klonk de bel van de laatste ronde. Helaas was m`n tank helemaal leeg en moest ik hem laten gaan. Maar desalniettemin ben ik zeer tevreden met m`n tweede plek, ik heb hard gestreden en het maximale eruit gehaald.